Skip links
Inhoud

Toscana IJspas

IJspas als cadeau

De IJspas is ideaal als cadeau. U kunt de IJspas opladen met ieder gewenst bedrag. De leuke en originele cadeauverpakking ontvangt u gratis bij een tegoed van minimaal 10 euro. De gelukkige ontvanger kan het tegoed vervolgens in één of in meerdere keren besteden op ons volledig assortiment. Uiteraard kan de ontvanger van de cadeaupas later ook weer saldo bijstorten met een leuke korting. Meer informatie hierover vindt u hieronder.

IJspas voor uzelf

U ontvangt een gratis IJspas wanneer u minimaal 10 euro tegoed stort. Bij een storting van 20 euro of meer ontvangt u 10% extra tegoed gratis. Het tegoed blijft altijd geldig en kunt u besteden op ons volledige assortiment. Wanneer u de pas op naam laat zetten voorkomt u dat bij verlies of beschadiging van de pas uw saldo verloren gaat. Wij kunnen dan uw saldo overzetten naar een nieuwe pas.

Toscana IJspas, uw saldo

Vul hieronder uw gegevens in en klik op inloggen. Indien uw IJspas nog niet geregistreerd is kunt u dat laten doen bij één van onze salons. Het pasnummer vindt u rechtsboven op de voorkant van uw IJspas. Het gaat om de getallen voor het streepje.

Saldo spaarpas

Vestigingen in Emmen-Noord, Klazienaveen en Groningen

Let op: niet in alle vestigingen worden bij- en afschrijvingen direct online verwerkt maar 1 keer per week gesynchroniseerd met de database. Hierdoor kan het zijn dat uw saldo niet up to date is. In de salon kunt u altijd u actuele saldo opvragen.

De Toscana IJspas is bij alle Toscana IJssalons te gebruiken, echter niet in de filialen:

EXLOO, DEN HAM EN OLDEBERKOOP


Snelkoppelingen